Om aurora cph

aurora cph er en dansk online gardin-webshop for dig der ønsker smukke gardiner af høj kvalitet - nemt, billigt og hurtigt. aurora cph baserer sig udelukkende på webshop handel - det betyder kort og godt at vi ikke har nogen udgifter til fysiske butikker - samtidig handler vi direkte med producenten, har rigtig gode leverandøraftaler og har dermed sparet alle omkostningstunge mellemled væk.

Bag aurora cph står et stærkt team der har fusioneret mange års viden og erfaring omkring webshophandel med stort produktkendskab. Det giver tryghed for dig - både i forhold til at handle online såvel som i forhold til kvaliteten af vores produkter.

Det allervigtigste for os når du handler hos aurora cph er, at du har en god oplevelse fra start til slut, og at vi lever op til dine forventninger. Når vi siger at det er nemt, billigt og hurtigt så mener vi det.

WEBSHOP

Her i vores spændende webshop kan du finde hele vores omfattende varesortiment. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os. Vi giver gerne yderligere information om vores mange produkter.

Bemærk at aurora cph er en e-mærket webshop. Som kunde i en e-mærket webshop har du altid adgang til e-mærkets forbrugerhotline.