Søg
Filters

Plisségardiner på Specialmål

Vælg up/down eller top/down plisségardiner på mål

Med vores plisségardiner på mål får du samme fine kvalitet som i faghandlen – bare til en super skarp pris!

Plisségardiner er et utroligt populært valg – og med god grund! Det er nemlig et meget fleksibelt gardin, når det kommer til desinner, farver og funktion.

Hos aurora cph kan du selv bygge dine plisségardiner, så de passer præcist til dine vinduer og døre. Vi skræddersyr dit nye gardin efter DINE mål.

Naturligt lys og privatliv

Du kan vælge en Up/Down-løsning til dine plisségardiner, som gør det muligt at betjene gardinet ovenfra eller nedefra. Herved kan du tilpasse lysindfaldet efter behov, hvilket sikrer en perfekt balance mellem naturligt lysindfald og privatliv. Det er nemt at finde en løsning, som matcher din stil og dine behov, og hos aurora cph er vi vant til at håndtere specialløsninger.

Se som Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Filter by attributes
  • Currently shopping by:
  • Farve: Grøn
Åbn filter

Plisségardin Top/Down Grøn

Vores smukke Top/Down plisségardiner fås nu på specialmål og du kan tilvælge mørklægning hvis du ønsker det. Plisségardiner er både flotte og funktionelle og skaber et moderne look i dit hjem.
399,00 kr.

Plisségardin Up/Down Grøn

Vores smukke Up/Down plisségardiner fås nu på specialmål og du kan tilvælge mørklægning hvis du ønsker det. Plisségardiner er både flotte og funktionelle og skaber et moderne look i dit hjem.
756,00 kr.
Indtast bredde
cm
Indtast højde
cm
Mørklægning
Farve